Julekoncert med skolens kor

Cirkus

I sidste uge havde 5. klasserne besøg af Gugge, der ved en masse om jonglering og akrobatik. Eleverne skulle nemlig udfordre sig selv og træne en hel masse frem mod en stor forestilling torsdag aften for forældrene. Alle eleverne trænede virkelig godt og blev ved og ved og ved, selvom det nogle gange var rigtig hårdt eller svært.

Det endte heldigvis ud med et brag af en forestilling for forældrene torsdag aften, og for 1.-4. klasse om fredagen.

Forestillingen sluttede af med en pyramide, hvor alle eleverne deltog - så vi skal love for, at der er blevet samarbejdet i denne uge.

Udeskole på Tagensbo Skole

Tagensbo Skole er udeskole. Det betyder alle børn bliver undervist en dag om ugen ude i byrummet.

0.kl til 3.kl med temaet "Skolen i Skoven"

4.kl til 6.kl med temaet "Kultur, mad og bevægelse"

7.kl til 8.kl med temaet "samfund og ungdomsuddannelser"

Mere...

Brandmandskadetter

Seks unge mennesker (Adam, Israa, Aya, Benjamin, Mustafa, Maryam)  fra 7. årgang har de seneste 14. dage uddannet sig til brandmandskadetter på Brandstationen i NV. De afsluttede i dag deres uddannelse med en brandøvelse på stationen. Eleverne har udviklet deres kompetencer indenfor for teamsamarbejde og første hjælp samt viden omkring ild og brandslukning. Alt sammen er foregået i et arbejdsmiljø, hvor man er afhængige af hinanden og hvor A altid skal føre til B.

De uddannede brandmandskadetterne skal nu på fire ’rigtige’ vagter, hvor de skal med på de udrykningen der må komme.

Lejrskoler i skoleåret 2017/18

2.kl skal til Hillerød i uge 20